Wszystkie mydełka są piękne ale najpiękniejszy jest mój błękitno-różowy motylek, którego dostałam podczas ostatniego spotkania w Rozalinie. Leży u mnie na widocznym miejscu w pokoju a za każdym razem, gdy obok niego przechodzę, to wącham i zamykam oczy z upojenia
Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Moderator: Lamika
Kubku
"po znajomości" to nie 5 zł tylko 50 zł
gwarantuję, że wtedy będziesz miał nawet wybór z całej kolekcji
Wszystkie mydełka są piękne ale najpiękniejszy jest mój błękitno-różowy motylek, którego dostałam podczas ostatniego spotkania w Rozalinie. Leży u mnie na widocznym miejscu w pokoju a za każdym razem, gdy obok niego przechodzę, to wącham i zamykam oczy z upojenia

Re:
Dobrze prawisz AlutkaAlicja pisze:Kubku"po znajomości" to nie 5 zł tylko 50 zł
gwarantuję, że wtedy będziesz miał nawet wybór z całej kolekcji
![]()
Wszystkie mydełka są piękne ale najpiękniejszy jest mój błękitno-różowy motylek, którego dostałam podczas ostatniego spotkania w Rozalinie. Leży u mnie na widocznym miejscu w pokoju a za każdym razem, gdy obok niego przechodzę, to wącham i zamykam oczy z upojenia![]()
![]()
Kubek , truskaweczki są po 5 zł za szt.
Ja poważnie staram się uzbierać na karmę i żwirek dla zwierzaków ...
Lajf is brutal and plugaw, and expensive and..... full of zasadzkas
Re: Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Ellen, czuję jakiś podstęp, muszę się mocno zastanowić nad zakupem 
Dzisiaj doszła do mnie paczka z mydełkami. Mydełka śliczne i pachnące. Całe mieszkanie zapachniało mydełkami
Dziękuję Kasiu 
Kubku
nie zastanawiaj się, tylko kupuj 

Kubku

Ninka chciała zjeść truskaweczkę
więc szybko trzeba było położyć mydełko wyżej. Kacperek szczęśliwy z motylków.