Czy musi być tytuł
Moderator: Lamika
Re: Czy musi być tytuł
78,ten bez jest systematycznie pielęgnowany i przycinany po przekwitnieniu.Wyraźnie napisałam,że wyłamane są gruba gałęzie,a Ty piszesz o gałązkach. Po takim zniszczeniu krzak odrasta przez dwa-trzy lata i w tym czasie odbudowują się gałęzie a kwiatów brak 
ponarzekam sobie i ja
wszystko mnie boli ,ręce ,nogo (bardzo tak że niemam siło chodzić )
więc będZie mnie bardzo mało na forum
nie mam już siły

nie mam już siły
Elu nie można się poddawać!!! Podobno jak człowiek po 40-tce się budzi i nic go nie boli to znaczy że nie żyje
Będę trzymała kciuki żeby jak najmniej bolało,bo sama wiem jak ciężko się żyje z bólem. Trzymaj się mocno i zaglądaj na forumek,bo bardzo będzie nam Ciebie brakowało-przecież bocianki sie klują!!! 
Elu, wiem aż za dobrze co to ból i bardzo Ci współczuję. Oby jak najszybciej minął
Nie poddawaj się
Czekamy na Ciebie
Czekamy na Ciebie
Elu
życzę szybkiej poprawy. Może to też sprawa tej kapryśnej pogody
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
'Ela pisze:ponarzekam sobie i ja
nie mam już siły![]()
![]()
![]()
![]()
Elu, nie dajemy się choróbskom. Trzymaj się
Elu
Bardzo Ci współczuję
Wiem jak ciężko żyć z bólem
Ale nie rezygnuj z obecności na forum.Czekamy przecież na piękne widoki z Twojego okna.Nasza pozytywna energia płynie do Ciebie.Trzymaj się 
Nie mam dziś nastroju.... Jak wielu kynologów jestem przybita wiadomością,która do nas dotarła.
Dziś rano w obwodzie smoleńskim na trasie szybkiego ruchu doszło do zderzenia czołowego mini busa z tirem. W wyniku tego wypadku zginęli wszyscy pasażerowie mini busa - wystawcy z Rosji , którzy jechali na Światową Wystawę Psów do Mediolanu , 11 psów plus dwa szczenięta na które czekali we Włoszech nowi właściciele. Zginął także kierowca tira.
Według najświeższych informacji psów zginęło 19 plus 2 szczeniaki 

Dziś rano w obwodzie smoleńskim na trasie szybkiego ruchu doszło do zderzenia czołowego mini busa z tirem. W wyniku tego wypadku zginęli wszyscy pasażerowie mini busa - wystawcy z Rosji , którzy jechali na Światową Wystawę Psów do Mediolanu , 11 psów plus dwa szczenięta na które czekali we Włoszech nowi właściciele. Zginął także kierowca tira.