Ach ten Duduś
Moderator: Lamika
Re: Ach ten Duduś
Głaskanko dla Dudusia, 78
Widać, że świeże powietrze mu służy
A może to dlatego, że sypia po królewsku

Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Duduś już wie,że wszystko wokół jest jego.My służymy tylko do tego,aby otworzyć puszkę z żarciem,sam tego nie umie.Teraz jak już są schody na piętro,wędruje w górę i w dół.Szkoda tylko,że w nocy,bo strasznie hałasuje.Natomiast w dzień zwiedza sąsiednie działki lub się wyleguje.

Taki piękny nowy parapet,w sam raz dla mnie.

Taki piękny nowy parapet,w sam raz dla mnie.

78
Podrap Dudusia "na włościach"-nowy przydomek
A swoją droga dobrze że mu zrobiłeś takie piekne legowisko 
Ciekawe, dlaczego słychać Dudusia jak chodzi po schodach.... może przy okazji strąca jakieś "rzeczy" pozostawione przez domowników... 
Pierwsze słyszę o kocie,który hałasuje chodząc po schodach
Wkręcasz nas 78 
Nikogo nie wkręcam.Duduś jak biegnie ścieżką,to słychać tętent jak u konia.
78
Duduś silny, jak tak tupie biegając. Bardzo ładnego masz kotka, pogłaskaj go ode mnie 
W taki upalny weekend Duduś szuka chłodnych i przewiewnych miejsc.Leży i zbiera siły.
Natomiast w nocy człowiek nie pośpi.Tylko otwórz drzwi Dudusiowi bo chce wyjść.Za godzinę otwórz bo chce wejść.Za 15 minut wszystko się powtarza od nowa.Po północy zostawiamy drzwi otwarte - niech nam da spokój.
Natomiast w nocy człowiek nie pośpi.Tylko otwórz drzwi Dudusiowi bo chce wyjść.Za godzinę otwórz bo chce wejść.Za 15 minut wszystko się powtarza od nowa.Po północy zostawiamy drzwi otwarte - niech nam da spokój.
Duduś ma rację
W dzień gorąco,to śpi.A w nocy chłodniej,to można wykazać aktywność
Radzę iść w ślady Dudusia