Kocica Swiniaczkiem zwana
Moderator: Lamika
Re: Kocica Swiniaczkiem zwana
Krokiecik nie wrócił...
A oto pociecha, mała Manga
, urwis jakiego nie było.
Połamała draceny, wykopała ziemię na dywan po czym narobiła do środka donicy.
Znalazła drogę na stół i baardzo lubi mięsko -ze stołu oczywiście.
Daje łapą po nosie Dodusi gdy ta podchodzi do miski. Zakrywa szybko jedzenie łapką
rezerwując je na swoją wyłączność. Domyślacie się, że obzarstwo idzie w parze z niestrawnością
Z nienacka skacze po nodze wbijając pazurki tak aby sie wspiąć jak najwyżej, najlepiej do pasa.
Bawiąc się z nami gryzie nam ręce i nie tak jak Dodusia, dla żartu...
Dzisiaj tak goniła kurę, że aż się dzieci wystraszyły, że ta padnie na zawał zagoniona w kozi róg
A najlepsze, że wszyscy jej na wszystko pozwalają! No oprócz incydentu z kurą.
Widzę, że nie będziemy się z nią nudzić
A oto pociecha, mała Manga
Połamała draceny, wykopała ziemię na dywan po czym narobiła do środka donicy.
Znalazła drogę na stół i baardzo lubi mięsko -ze stołu oczywiście.
Daje łapą po nosie Dodusi gdy ta podchodzi do miski. Zakrywa szybko jedzenie łapką
rezerwując je na swoją wyłączność. Domyślacie się, że obzarstwo idzie w parze z niestrawnością
Z nienacka skacze po nodze wbijając pazurki tak aby sie wspiąć jak najwyżej, najlepiej do pasa.
Bawiąc się z nami gryzie nam ręce i nie tak jak Dodusia, dla żartu...
Dzisiaj tak goniła kurę, że aż się dzieci wystraszyły, że ta padnie na zawał zagoniona w kozi róg
A najlepsze, że wszyscy jej na wszystko pozwalają! No oprócz incydentu z kurą.
Widzę, że nie będziemy się z nią nudzić
Ostatnio zmieniony piątek, 5 lipca 2013, 21:20 przez ludi2, łącznie zmieniany 1 raz.
Lamiko dziękuję
przekazę jutro z samego rana po tak się dziś wychasała w ogrodzie,że śpi jak padnięta
Bardzo lubi ogród wolę gdy zostaje w części kwiatowej...
Gdy siałam fasolę podeszła z... potrzebą a gdy ją przegoniłam to i tak wróciła i złożyła mi prezent pod samym nosem po czym szybko uciekła
. Moja córka była świadkiem zdarzenia i dobrze się uśmiała kwitując : "i nawet nie zakopała!"
Mała srajda
Bardzo lubi ogród wolę gdy zostaje w części kwiatowej...
Gdy siałam fasolę podeszła z... potrzebą a gdy ją przegoniłam to i tak wróciła i złożyła mi prezent pod samym nosem po czym szybko uciekła
Mała srajda
Mordka,oczka i cała postawa wskazują na niezłego urwisa
Podrap ją za uszkami 
Ludi
Śliczna Manga, może wyrośnie z rozrabiania
pogłaskaj ją 
Alicjo
Emen
Fili
dziękujemy za moc czułości dla małej Mangi 
Spi wygłaskana i... odpchlona przy okazji
Biegało po niej kilka pchełek.
Dziś wieczorem wskoczyła z nienacka na stół nakryty do posiłku i ....znaleźliśmy na talerzch martwe pchły
Nakrywaliśmy wszysko od nowa
, naszczęście nie zaczeliśmy wcześniej posiłku.
Nie wiem kto ją wychowa, jedynie co to zostaje mieć nadzieję,ze z wiekiem może wyrośnie. 
Spi wygłaskana i... odpchlona przy okazji
Dziś wieczorem wskoczyła z nienacka na stół nakryty do posiłku i ....znaleźliśmy na talerzch martwe pchły