Moje wypady w góry
Moderator: Lamika
Re: Moje wypady w góry
Ronin
Przeszłam z Tobą cały górski szlak.Dzięki za piękną wycieczkę
Panoramki świetne

Emen, to jeszcze nie koniec!emen5 pisze:RoninPrzeszłam z Tobą cały górski szlak.Dzięki za piękną wycieczkę
Panoramka XXII
Panoramka XXIII
Panoramka XXIV
Panoramka XXV
Ostatnio zmieniony 07 paź 2013, 20:35 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Panoramka XXVI
Panoramka XXVII
Panoramka XXVIII
Panoramka XXIX
Panoramka XXVII
Panoramka XXVIII
Panoramka XXIX
Ostatnio zmieniony 07 paź 2013, 20:35 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy Taterki som to i łowiecki być musom 
Panoramka XXX - Widok z Rusinowej Polany
Panoramka XXXI - jak wyżej
Taki bardzo delikatny HDR-ek (składany z 3 zdjęć)
Panoramka XXX - Widok z Rusinowej Polany
Panoramka XXXI - jak wyżej
Taki bardzo delikatny HDR-ek (składany z 3 zdjęć)
Ostatnio zmieniony 07 paź 2013, 20:35 przez 75ronin, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja tego gościa skądś znam!
Kurteczka, może nie powinienem tak wieczorem, jeszcze co wrażliwsi nie będą mogli zasnąć jak zobaczą przed snem taką facjatę.
To tak dla usunięcia złego wrażenia
ostatnia (XXXII
) panoramka.
I na zakończenie relacji taki optymistyczny widoczek.
Kurteczka, może nie powinienem tak wieczorem, jeszcze co wrażliwsi nie będą mogli zasnąć jak zobaczą przed snem taką facjatę.
To tak dla usunięcia złego wrażenia
I na zakończenie relacji taki optymistyczny widoczek.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2013, 20:36 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ronin
Jeszcze raz dzięki za wycieczkę
A o mój sen możesz być spokojny 
Re:
Czemuż to? Tatry nie są znowuż tak dalekie i tak nieprzystępne, a ich piękno jest warte każdego wysiłku i zmęczenia.Lamika pisze:RoninDzięki za piękną wyprawę, na którą osobiście bym się nie wybrała,
Lamika pisze:Milo Cię poznać
Jakoś nie lubię się uśmiechać do zdjęć - mam odczucie że źle wtedy wypadam na zdjęciach. A tak w ogóle to wolę być po drugiej stronie obiektywu - tak jest bezpieczniej.Lamika pisze:choć minę masz trochę nieprzystępną![]()
Jeśli moje fotki z ostatniego wypadu w Tatry się podobały to wrzucę teraz fotki z wcześniejszej wycieczki - też Tatry, rejon niemal ten sam - też Dolina Pięciu Stawów, tylko że zamiast na Krzyżne to poszliśmy z kolegami na Szpiglasową Przełęcz i Szpiglasowy Wierch, a stamtąd "ceprostradą"
No to zaczynamy!
Na początek Wodogrzmoty Mickiewicza (wiem, wiem są strasznie obfotografowane, ale nie mogłem sobie też odmówić tej.... przyjemności
Troszkę pod innym kątem - żeby nie było tak standardowo
Potok Roztoka czyli potok wypływający z Wielkiego Stawu Polskiego i tak pięknie opadający do Doliny Roztoki tak bardzo znaną Wielką Siklawą.
Aha, ze względu, że trochę zawaliłem ustawienia w aparacie to zdjęcia są wołane z raw-ów i składane we w miarę realistyczne hdr-y stąd też trochę dziwne, dość mocne nasycenie kolorów.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2013, 20:37 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ujęcie niemal identyczne, tyle że troszeczkę dłuższy czas naświetlania czego efektem jest trochę bardziej rozmyta woda.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2013, 20:37 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Cudne widoki! Mi by chyba przydała się opcja teleportu, bo najzwyczajniej dnia by brakło na robienie zdjęć.