Maciej Gawędziarz - dla przyjaciół Maciek :)
Moderator: Lamika
Re: Maciej Gawędziarz - dla przyjaciół Maciek :)
Maćku,musisz koniecznie wziąć się za wychowywanie tego młodziaka

Psy to wiadomo,fjubździu w głowie i wiatr pod ogonem.My koty jesteśmy bardziej stateczne.No,może czasem coś tam zmalujemy,ale bardziej dystyngowanie.Duduś.
Wyobrażam sobie Panią Matkę z tą miską na głowie
mokra głowa, mokra poduszka
Oj, narobiło się, narobiło.... Maćku, pilnuj tego młokosa, żeby za bardzo nie rozrabiał 
Wreszcie skończyło się to całe zamieszanie nazywane przez człowieki świętami i można spokojnie odpoczywać.
Swoim kocim rozumkiem nie ogarniam tego zupełnie. Po co to całe sprzątanie, gotowanie i kupowanie tylu niepotrzebnych kotu rzeczy. Rozumiem rybka, mięsko,ale po co komu jakaś śmierdząca kapusta , słone śledzie ... o maku nie wspomnę .
Po to tylko żeby człowieki siedziały całymi dniami przy stole i objadały się tymi świństwami ? Zamiast tego mogła matka nakupić kocich chrup .
Przynajmniej nie narzekałaby,że ubrania cosik ciasne się zrobiły. Zupełnie tego nie rozumiem.
Ja jem chrupy i cały czas swobodnie czuję się w swoim futrze. Widać ta śmierdząca kapusta i całe to świąteczne jedzenie jest niezdrowe, no.

Przynajmniej nie narzekałaby,że ubrania cosik ciasne się zrobiły. Zupełnie tego nie rozumiem.

Siema Maciek.Ja to odbieram zupełnie inaczej.Jak już się ci moi najedzą i ułożą wygodnie w fotelu,z nogami na pufie,wtedy ja zajmuję z góry upatrzoną pozycję.Kładę się na ich brzuchach.Nawet im się nie chce palcem kiwnąć,żeby mnie wygonić.I tym sposobem zamieniłem ich w materace dla kota.
Duduś.

Wszyscy dziś składają sobie życzenia,ja też chcę życzyć Wam szczęśliwego roku 2014.
Maciuś
Dziękuję za życzenia a Tobie życzę fajnych kumpli do zabawy,miseczki zawsze pełnej strawy,rączek chętnych do głaskania i mięciutkich miejsc do spania