Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Moderator: Lamika
Re: Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Ellen
artystyczne wykonanie mydełek, ślicznie to robisz 
Re: Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Fili
Emen
Dziękuję 
Re:
Ellen! Wcale się nie dziwię, bo sam na mydlane zapachy jestem łasyEllen pisze:Apollo, znajoma która zamówiła ode mnie mydełko z motylkami nie mogła wyjść spod prysznicaKilka razy namydlała się bo tak jej się podobał zapach
Dziś w sąsiedniej wsi-Kostowcu odbył się piknik rodzinny dla dzieci z Rozalina i Kostowca zorganizowany przez szkołę . Nasze KGW miało za zadanie upiec ciasta.
Pomimo,że impreza była skierowana do dzieci to dorośli także mieli świetną zabawę
Na początek bajka, z której można było się dowiedzieć ciekawych rzeczy

Nad stawem siedzi rybak i próbuje złowić złotą rybkę. Pojawiają się krasnal-szukający Śnieżki i książe szukający księżniczki na puszce groszku.

Jest też smok wawelski , który idzie z szewczykiem Dratewką na lody

Księżniczka co spać nie mogła na puszce groszku

Książe szukający Kopciuszka

Kopciuszek co ma dwie nogi i jeden pantofelek
C.d.n...
Pomimo,że impreza była skierowana do dzieci to dorośli także mieli świetną zabawę
Na początek bajka, z której można było się dowiedzieć ciekawych rzeczy

Nad stawem siedzi rybak i próbuje złowić złotą rybkę. Pojawiają się krasnal-szukający Śnieżki i książe szukający księżniczki na puszce groszku.

Jest też smok wawelski , który idzie z szewczykiem Dratewką na lody

Księżniczka co spać nie mogła na puszce groszku

Książe szukający Kopciuszka

Kopciuszek co ma dwie nogi i jeden pantofelek
C.d.n...

Zła macocha z jabłkiem dla Śnieżki

Książe szukający narzeczonej
Biedny rybak zamiast łowić złotą rybkę otwiera punkt Informacji Turystycznej,która cieszy się ogromnym powodzeniem. Dzięki niemu pary powoli się odnajdują , Wawelski z Dratewką zakładają wspólny biznes-hodowlę baranów i produkcję swetrów,przy czym głównym pożywieniem smoka stają się lody.
Rybak wprawdzie nie złowił złotej rybki,ale stał się szczęśliwym posiadaczem garści monet, puszki groszku, klucza do otworzenia tejże, zatrutego jabłka ,pary pantofelków Kopciuszka ponieważ książe obiecał Kopciuszkowi w prezencie ślubnym rozdeptane bambosze
C.d.n...