Tośka zawsze była szefową. Ta ćwiartka kota ma charakter tygrysaLamika pisze:Poduszka świetna, a Tośka pewnie została obwołana prezesem wśród kotów, a może i psów nawet.
Futrzaste Ellen
Moderator: Lamika
Re: Futrzaste Ellen
Tośka wygląda bardzo nobliwie.I władczo.No zupełnie jak prezes.
Ta poduszka to był prezent dla Ciebie,czy dla Tośki - bo nie zrozumiałam 
Obiecałam sobie kiedyś, że już żadnego kotka.... Życie lubi zaskakiwać.
We wrześniu pojawiło się takie małe coś. Plątało się pod moim świerkiem, więc zaczęłam toto karmić. Całymi dniami koczowało w przydomowych krzaczorach.
Pewnego dnia, kiedy nie pojawiło się na posterunku, nakładając jedzenie do miseczki powiedziałam do siebie:"Boziu, gdzie jesteś? Śniadanko czeka". Odwracam się i widzę, że toto stoi tuż za mną.
Kiedy zaczęło robić się zimno i deszczowo, pożyczyłam klatkę- łapkę, złapałam, wykastrowałam i po kwarantannie zabrałam do domu.
Tak więc obietnica sobie a życie sobie
Dziś oficjalnie przedstawiam Wam Boziu

Panienka ma około 4 miesięcy i czasem bardziej niż Boziu pasuje do niej Chupakabra lub Zło wcielone
We wrześniu pojawiło się takie małe coś. Plątało się pod moim świerkiem, więc zaczęłam toto karmić. Całymi dniami koczowało w przydomowych krzaczorach.
Pewnego dnia, kiedy nie pojawiło się na posterunku, nakładając jedzenie do miseczki powiedziałam do siebie:"Boziu, gdzie jesteś? Śniadanko czeka". Odwracam się i widzę, że toto stoi tuż za mną.
Kiedy zaczęło robić się zimno i deszczowo, pożyczyłam klatkę- łapkę, złapałam, wykastrowałam i po kwarantannie zabrałam do domu.
Tak więc obietnica sobie a życie sobie
Dziś oficjalnie przedstawiam Wam Boziu

Panienka ma około 4 miesięcy i czasem bardziej niż Boziu pasuje do niej Chupakabra lub Zło wcielone
Śliczne to maleństwo,ale widać,że psotnik. A jak pozostałe towarzystwo reaguje na nowa panienkę 
Emenemen5 pisze:Śliczne to maleństwo,ale widać,że psotnik. A jak pozostałe towarzystwo reaguje na nowa panienkę
Wczoraj się przestraszyła bo wspięła się na klatkę Dudusia a ten niespodziewanie odezwał się i powiedział "cześć"