Moje wypady w góry
Moderator: Lamika
Re: Moje wypady w góry
Ronin
jak Ty to robisz, że Twoje zdjęcia są takie śliczne....to tak jakbym tam była, jakbym normalnie stąpała po tych kolorowych liściach. A to słońce wpadające poprzez liście....też powtarzam, że to rewelacja 
Raczej połemkowskie - Bojkowie to bardziej Bieszczady niż Beskid Niski.Wędrowiec pisze:Puste wsie pobojkowskie
Tam gdzie ludzie jeszcze pracują jak dawniej na roli - tak, tam ludzie są życzliwi. Tam gdzie rządzi gładko wygolona trawka i grilowanie jest niemal jak w piosence "Easy rider" Daukszewicza:Wędrowiec pisze:zyczliwi ludzie, ale ci pewnie pozostali
"Burek, bierz miastowego, będzie widowisko!"
Raczej w Klimkówce. Powinnaś jeszcze pamiętać cerkiew w Klimkówce w oryginalnym kształcie, nie taką jaką jest teraz.Wędrowiec pisze:Nawet zapory w Wysowej nie było.
Śliczne?Fili pisze:Roninjak Ty to robisz, że Twoje zdjęcia są takie śliczne....to tak jakbym tam była, jakbym normalnie stąpała po tych kolorowych liściach. A to słońce wpadające poprzez liście....też powtarzam, że to rewelacja
Jak tylko zobaczyłem te promienie słoneczne to powiedziałem sobie: "No, tego to nie mogę tak sobie minąć, muszę to sfotografować".Fili pisze:A to słońce wpadające poprzez liście....też powtarzam, że to rewelacja
Dziękuję wszystkim
Widok z części Wysowej zwanej Doliną Łopacińskich (od dawnych właścicieli wsi) w kierunku centrum Wysowej
Kot, jesienny kot
Widok z części Wysowej zwanej Doliną Łopacińskich (od dawnych właścicieli wsi) w kierunku centrum Wysowej
Kot, jesienny kot
Ostatnio zmieniony 07 paź 2013, 21:22 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ronin
rzeczywiście jesienny kot w kolorach jesieni......trzeba dobrze się przyjrzeć, żeby go zobaczyć.
Wreszcie skończył!
Przez jakiś czas nie będę Was przynudzał!

Ostatnio zmieniony 07 paź 2013, 21:22 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
A czemu nie będziesz już nas "zanudzać" ? 
Ronin
Twoje "zanudzanie" jest bardzo miłe
Zanudzaj 
Chwilowo nie planuję żadnego wypadu w teren, więc na razie materiału do przynudzania nie będzie (chyba, że odgrzebię zestaw zdjęć z jednego wypadu w Tatry gdzie zdjęcia robiłem na samych rawach i do tej pory obrobiłem niewiele z nich).Ciuciek pisze:A czemu nie będziesz już nas "zanudzać" ?
Jola pisze:RoninSkładam oficjalny protest! Ja chce "przynudzania"
Fili pisze:RoninTwoje "zanudzanie" jest bardzo miłe
Zanudzaj