Konkurs na logo Forum
Moderator: Lamika
Re: Konkurs na logo Forum
muszę poprawić integrację S z ptakiem 
Tak w ogóle z jakich programów korzystacie?
E-cma, nie ma limitu syp
a integracja literki z ptakiem -świetna korzystaj z tego motywu 
E-cma, nie ma limitu syp
Ja z MyPaint oraz GIMP (przymus :/)
MyPaint jest linuxowym
odpowiednikiem Artrage (chyba nawet lepszym)
MyPaint jest linuxowym
Jaki przymus?
ja też w GIMPIE śmigam
to bardzo fajny program 
nie lubię go, na windzie jestem przyzwyczajony do paint.net i on mi wystarczy 
Bo tak wgl. ja myślałem ,że to chodzi o obrazek który będzie widniał na samej górze forum jak na Ciconi, czy Forum Przyroda
Bo takie małe logo.. to co? będziemy drukować na kubki albo czapki? nie będziemy tworzyć chyba konkurencji addisowi czy Nike 
-
Zielone Monstrum
mgiełka pisze:jak zobaczyłam propozycje Zielonego to wydaje mi się z literki Y jakaś czarna nieczysta siła wylatuje. tak mi jakoś dziwnie się skojarzyło jak to zobaczyłam. jakby jakiś demon. każdy może coś innego widzieć.
mgiełka to nie demon a podrywający się do lotu ptak. Przymróż oczy a zobaczysz w Y-greku podrywającego się bociana
Ciuciek logo zawsze można wkomponować w grafikę, kwestia umiejętności i wyobraźni
"Świat bez wariatów byłby nienormalny"
do
nie krytykuje całej Twojej propozycji. przyglądam się i dalej z Y wylatuje mi to co wylatuje.czarne skrzydełka i różki. może jakby to nie było całe czarne to coś więcej bym zobaczyła. Na człowieka patrzy się przez pryzmat całego jego zachowania a Ty w ostatnim czasie wiesz z jakiej strony dałeś się poznać - to pewnie też wpływa na to że widzę to co widzę.
-
Zielone Monstrum
mgiełka pisze:Na człowieka patrzy się przez pryzmat całego jego zachowania a Ty w ostatnim czasie wiesz z jakiej strony dałeś się poznać - to pewnie też wpływa na to że widzę to co widzę.
No właśnie, w ostatnim. Zaledwie jeden dzień, właściwie raptem kilka godzin przeważyło a co z moim dorobkiem od stycznia 2006 roku ? Setki o ile nie tysiące godzin pracy, zarwane noce, niedziele, święta. Kiedy mogłem pomagałem w pogotowiu, czy robiłem coś dla innych bezinteresownie, patrz witryna ZTEP, witryna STOP, instrukcje, bazy adresowe - razem z Gosią i wiele, wiele innych rzeczy które są do dziś a o których nigdy nie mówiłem/pisałem, ale jak zoomaniak raz się wkurzył - bez znaczenia z jakich powodów, to ma być dowód jego złych intencji, reżimu i dyktatury. Twoje prawo tak mnie oceniać, jednak wybacz, ta ocena jest głęboko niesprawiedliwa. Kto zna mnie lepiej wie, że wcale nie jestem taki drań
"Świat bez wariatów byłby nienormalny"
Przypominam, że to jest temat: Logo forum, a nie spowiedź życia Zielonego Monstrum 
Birds of a feather flock together.