No chyba, że będę ukrytyMirtusz pisze:Żeby zobaczyć kiedy np. ostatnio był na forum Ciuciek, muszę być zalogowany/zarejestrowany
Statystyka czyli to co wszyscy kochamy ....
Moderator: Lamika
Re: Statystyka czyli to co wszyscy kochamy ....
Muszę kiedyś spróbować jak to jest być ukrytymCiuciek pisze: No chyba, że będę ukryty
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
W profilu masz taką funkcję
ale coś mi się zadaje, że doskonale o tym wiesz

Miała być ciekawostka "a wyszło jak zwykle...."
Nie wiem jak działa wujek Gugiel ale każda z naszych stron jest "otagowana" i Gugiel widzi z jakiej strony na jaka przechodzimy i zaczął to zbierać.
Kiedyś tego nie widziałem w logach. Być może zbiera on IP i gdzieś je odnotowuje. Nie wiem.
Nie podobają się statystyki ? Wyłączę. Podoba ? Nie wyłączę.
Nie zbieram specjalnie o Was żadnych danych.
Nie wiem jak działa wujek Gugiel ale każda z naszych stron jest "otagowana" i Gugiel widzi z jakiej strony na jaka przechodzimy i zaczął to zbierać.
Kiedyś tego nie widziałem w logach. Być może zbiera on IP i gdzieś je odnotowuje. Nie wiem.
Nie podobają się statystyki ? Wyłączę. Podoba ? Nie wyłączę.
Nie zbieram specjalnie o Was żadnych danych.
- DługiMarek
Ale macie problemy......... 
Komu się nie podoba?
I jeszcze, nie nazwałbym siebie MODERATOREM, nie złożyłem nawet podania o dostanie tej rangiWypociny mówisz Nie uważasz ,że to trochę niegrzecznie I kto to mówi ...moderator?
Nie uważam aby ta ranga robiła ze mnie jakiegoś "Prezydenta" albo ważniaka, który musi pilnować tego co pisze, być ikoną taktu i dobrych manier bo ktoś powie "jak to tak, moderator?!" . Nie zamierzam się z tego powodu "ograniczać". Jestem zwykłem użytkownikiem, i jak ktoś ma mi w przyszłości znowu wyrzucać "I kto to mówi.. moderator?" to ja chcę być zielony jak reszta
Jaka jest Polska
Wprawdzie to nieco inne statystyki, ale też ciekawe - Akcja Fundacji Batorego Jaka jest Polska
Można odpowiedzieć na 100 pytań porównać swoje przekonania z innymi odpowiedziami. Dobrze byłoby, żeby jak najwięcej osób odpowiadało, bo daje to pełniejszy obraz
Można odpowiedzieć na 100 pytań porównać swoje przekonania z innymi odpowiedziami. Dobrze byłoby, żeby jak najwięcej osób odpowiadało, bo daje to pełniejszy obraz
Birds of a feather flock together.