Czasem bywa tak, że któryś ogon znajdzie się przypadkiem w klatce i wtedy papugi delikatnie go łapią próbując wciągnąć do środka
Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Moderator: Lamika
Re: Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Felisko
Mirtusz słusznie zauważył ....
Czasem się zdarza, że któraś z papug jest poza klatką i koty wtedy siedzą spokojnie , jakby były świadome siły dzioba
Czasem bywa tak, że któryś ogon znajdzie się przypadkiem w klatce i wtedy papugi delikatnie go łapią próbując wciągnąć do środka
Ellen
A miałaś odpoczywać
Czy te pomarańczki to tez mydełka? Smakowicie wyglądają 
Jolu
pomarańczki są świeczkowe
Masz rację Lamiko
Nie tuczą 
Masz rację Lamiko
Wczorajszy "urobek"
Mydełka różane , grapefruitowo-miodowe i nowe bałwanki ( w miejsce tych zniszczonych )
Dobrze, że zrobiłam więcej bałwanków bo z ośmiu sześć jutro jedzie w Polskę
Świece cynamonowe z dodatkiem plasterków pomarańczy, laski cynamony,goździków i gwiazdki anyżku teżczekają na jutrzejszą wysyłkę
A ja siedzę i piekę kruche ciasto z powidłami śliwkowymi i zastanawiam się co mi wyjdzie
Świece cynamonowe z dodatkiem plasterków pomarańczy, laski cynamony,goździków i gwiazdki anyżku teżczekają na jutrzejszą wysyłkę
A ja siedzę i piekę kruche ciasto z powidłami śliwkowymi i zastanawiam się co mi wyjdzie
Ellen
Wyjdzie pyszne ciasto,którym nasz jutro poczęstujesz na śniadanie 
Smakowite mydełka i świeczki Ellen