Futrzaste Ellen
Moderator: Lamika
Re: Futrzaste Ellen
Ellen,dlatego mówię o chorobie.Ona wyraźnie nie kontroluje tej agresji.To jest jak gdyby poza jej świadomoscią.A co ma wspólnego z siusianiem

Re:
Lamika pisze:To wygląda na całą poduszkę
Czy u psów może się zdarzać migotanie przedsionkówTen częstomocz jakoś mi się kojarzy...
Może się zdarzać migotanie,ale częstomocz u psów występuje przy wielu schorzeniach, także neurologicznych.
A może Zulka jest po prostu zazdrosna, że Ellen nie zajmuje się tylko nią a wszystkimi tymi stworzeniami naokolo i raz na jakiś czas pokazuje swoje fochy 
Kawusia pisze:A może Zulka jest po prostu zazdrosna, że Ellen nie zajmuje się tylko nią a wszystkimi tymi stworzeniami naokolo i raz na jakiś czas pokazuje swoje fochy
Nie Kawusiu
A zajmuję się nią równo ze wszystkimi, nie robię wyjątków.
Ellen
nie wiem, co napisać, bo u mojego brata Caro też nieraz startuje z zębami, gryzie po rękach swoje Państwo, a później jest grzeczny, potulny, jakby nie pamiętał, że robi źle. Przy mnie nigdy nie ugryzł, jest kochanym psem, a czasem ma taką agresję.
A mnie sie wydaje, ze ataki Zulki maja przyczyne w jej zmianach hormonalnych.
Moja nieodżałowana Elza wyładowywała swoją agresję na meblach.Dwa dni przed świętami zeżarła kanapę.Musieliśmy spać na deskach.Okazało się,że to zmiany hormonalne,na tle braku ciąży.Miała wtedy 12 lat.