Moje akwarium
Moderator: Lamika
Re: Moje akwarium
Bardzo ładna szafka
A tak nawiasem mówiąc,składam nie nie tylko puzzle,meble też
Złożyłam sama szafę,szafkę trójdzielną z pięcioma szufladami,stolik do komputera i drukarki oraz regalik kuchenny.Dwa ostatnie na kółkach 
Acci
Bardzo ładna szafka i idealnie pasuje do pokoju
Jak postawisz akwarium to będzie po prostu pięknie 
Nie mogę się doczekać kiedy w końcu postawię tam akwarium, ale zanim to się stanie to muszę kupić jeszcze kilka rzeczy: matę pod zbiornik, preparaty do uzdatniania wody, jakieś bakterie. Niestety nie mogę znaleźć ciekawego korzenia, w sklepach mają same małe i w ogóle jakieś takie nieciekawe. A przez internet można kupić jedynie "w ciemno", wciskają to co im podejdzie pod rękę dlatego tym razem się wstrzymam i zrobię jakąś aranżację z tego co mam. Rośliny będę musiał zakupić raczej co najmniej dzień po restarcie. Inna sprawa to kasa
...akwarystyka to ładne i ciekawe a zarazem drogie hobby
, dlatego restart przewidziałem na przełomie lutego i marca.
Acci
niestety drogie hobby,ale jakimś sposobem działa relaksująco i uspokajająco a to napewno jest bezcenne.
I radość z wyników hodowli i pare innych rzeczy nie przeliczalnych na mamone

Dokładnie, zgadzam się 
ale Jolu powiedzmy sobie szczerze, że jednak z tą mamoną byłoby łatwiej
ale Jolu powiedzmy sobie szczerze, że jednak z tą mamoną byłoby łatwiej
Korzeń trzeba umieć spreparować, a ja za bardzo się na tym nie znam 
Preparacja korzenia to nic trudnego. Ciężko jest jednak znaleźć odpowiedni okaz
Acci, bardzo fajna szafka. Martwię się tylko czy jest wytrzymała
Sprawdzaj od czasu do czasu czy przypadkiem nie luzuje się na łączeniach pod wpływem ciężaru.
Acci, bardzo fajna szafka. Martwię się tylko czy jest wytrzymała
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.
Szafka musi wytrzymać, nie ma innej opcji, po złożeniu wydaje się być solidna i wytrzymała. W katalogu oglądałem mnóstwo szafek ale ceny były kosmiczne a z kolei najtańszy, zwykły stojak pod akwarium nie wydawał mi się dobrą opcją.