Futrzaste Ellen

Moderator: Lamika

Awatar użytkownika
Ellen
Administrator

Re: Futrzaste Ellen

Post autor: Ellen »

DługiMarek pisze:Czamu :D on taki....wyliniały :?: ;) Tośka też się tak umie poskładać czyli jest............... :lol:

Jaki wyliniały, jaki wyliniały ? To jeszcze dzieciuch. Ma dopiero 12 miesięcy :D Tośka miała odpowiednie wzory w dzieciństwie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kawusia

Post autor: Kawusia »

Ellen, prezent w postaci psa jest rzeczywiście oryginalny. Cieszysz się bardzo ale czy dla tego psa nie będzie to trudne rozstanie z dotychczasowym "państwem" :?:
Kocham moje miasto
Obrazek
Awatar użytkownika
Ellen
Administrator

Kawusia pisze:Ellen, prezent w postaci psa jest rzeczywiście oryginalny. Cieszysz się bardzo ale czy dla tego psa nie będzie to trudne rozstanie z dotychczasowym "państwem" :?:

Kawusiu, Thore jest z hodowli gdzie nie był sam .Poza tym 12 miesięczny afgan to tak naprawdę szczenię, jest jeszcze bardzo "plastyczny" i szybko zaadoptuje się do nowego domu,tym bardziej że będzie miał Muppeta. :D

Dziś kolejny piękny dzień,który trzeba było wykorzystać :D Oprócz biegania Muppet z Bobasem ucięli sobie sąsiedzkie pogawędki :D

Obrazek

Stefan był bardzo zawiedziony,że spotkanie było krótkie :D

Obrazek

Bobas jak zawsze własnymi ścieżkami chodził :D

Obrazek

Muppet poznał sąsiadkę zza płotu i bardzo sobie przypadli do gustu :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Do domu prędko, prędko ... :D
Awatar użytkownika
Jola

Post autor: Jola »

Ellen :D To nie było spotkanie tylko audiencja,więc nie mogła być długa :mrgreen: Ciekawa jestem czy Zulkę da sie wyprzedzić w biegu do domu ;) :lol: I ciekawe co narozrabiała-jakąś ma taką podejrzaną minkę :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ellen
Administrator

Jola pisze:Ellen :D To nie było spotkanie tylko audiencja,więc nie mogła być długa :mrgreen: Ciekawa jestem czy Zulkę da sie wyprzedzić w biegu do domu ;) :lol: I ciekawe co narozrabiała-jakąś ma taką podejrzaną minkę :lol:

Jolu, pierwszy w domu był Bobas :D Zulka rzeczywiście miała podejrzaną minę .... Kilka minut później wystartowała do mnie jak chciałam sprawdzić czy nie łazi po niej żaden kleszcz. To rutynowa kontrola pomimo zakroplenia. Zanim wywinie numer to zmienia jej się wzrok ... :(
Awatar użytkownika
Kawusia

Post autor: Kawusia »

Ellen, kiedy przybędzie do Ciebie ten prezent... bardzo jestem ciekawa jego przyjęcia przez domowników :P
Kocham moje miasto
Obrazek
Awatar użytkownika
Alicja

Post autor: Alicja »

Czasem Zulka ma sympatyczne pysio ale takiego pędzącego zbója, to można się wystraszyć ;)
P o z d r a w i a m
Obrazek
Awatar użytkownika
LAPIS

Post autor: LAPIS »

Prezent rewelacyjny :) Pamietam jak ja sie ze swojego prezentu cieszyłam i odliczałam dni :D A Muppet z wywalonym jezykiem zawsze mnie rozbawia :D
Obrazek
POZDRAWIAM
Awatar użytkownika
Ellen
Administrator

Kawusia pisze:Ellen, kiedy przybędzie do Ciebie ten prezent... bardzo jestem ciekawa jego przyjęcia przez domowników :P

Kawusiu, jutro wieczorem będę wiedziała ... Thore będzie dostarczony przez Dingo Animal Taxi prosto do domu. Prawdopodobnie sobota albo niedziela. Wiem tylko,że będzie jechał przez Belgię.

Lapisko :D Ja też odliczam dni .... :D
Awatar użytkownika
emen5

Post autor: emen5 »

Ellen,jak pogodzisz powitanie nowego lokatora z konkursem :?: :o
Pozdrawiam
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystkie zwierzęta małe i duże, czyli nasi pupile”