Wszystko co bawi, śmieszy, straszy, złości i rozczula
Moderator: Lamika
Re: Wszystko co bawi, śmieszy, straszy, złości i rozczula
Po wczorajszym meczu:
Milik umarł i idzie do nieba.Święty Piotr się pyta: Milik,jak ty trafisz do Bramy?
Skazanego na rozstrzelanie pytają o ostatnie życzenie - Chcę żeby strzelał Milik.
Milik umarł i idzie do nieba.Święty Piotr się pyta: Milik,jak ty trafisz do Bramy?
Skazanego na rozstrzelanie pytają o ostatnie życzenie - Chcę żeby strzelał Milik.
Smile - Śniadanie. Świetny skecz w najlepszej wersji,okraszony awarią mikrofonu.
Dziś wpadałam na fajny obrazek, ale może to dlatego, że mój mi kiedyś zagryzł koszatniczkę
(Mój kot wygląda niemal identycznie jak ten)

Miłośnicza przyrody zostałam mając 14 lat. Od tamtej pory żyję zgodnie z sumieniem. Ogólnie pracuję jako księgowa Kaliszewska.Nie lubię swojej pracy, ale pozwala mi ona na zarobienie pieniędzy na wyjazdy za granice 
Rosyjscy naukowcy po wieloletnich badaniach odkryli że,co trzecia kobieta na świecie jest tak samo przemądrzała jak dwie poprzednie.
Dwoje staruszków przeżyło razem całe życie i razem umarło.Idą do nieba,stają przed bramą i proszą:
- Święty Piotrze,wpuść nas!!
-Za to,jak żyliście,należy wam się jak mało komu.Ale jedna rzecz nie pozwala mnie was wpuścić do nieba.Przecież całe życie żyliście bez ślubu!Nie mogę!
- A gdybyśmy usiedli tu na ławeczce i poczekali jak będzie szedł jakiś ksiądz,i on nam dał ślub,to wpuścisz nas?
- Wiecie ,tu może być problem.Od dwóch tysięcy lat nie widziałem tu żadnego księdza!
- Święty Piotrze,wpuść nas!!
-Za to,jak żyliście,należy wam się jak mało komu.Ale jedna rzecz nie pozwala mnie was wpuścić do nieba.Przecież całe życie żyliście bez ślubu!Nie mogę!
- A gdybyśmy usiedli tu na ławeczce i poczekali jak będzie szedł jakiś ksiądz,i on nam dał ślub,to wpuścisz nas?
- Wiecie ,tu może być problem.Od dwóch tysięcy lat nie widziałem tu żadnego księdza!