Accipitera luźny temat o dreptaniu...
Moderator: Lamika
Re: Accipitera luźny temat o dreptaniu...
Też chyba sobie zamontuje taką kamerkę przed domem , bo daniele kręcą się wokół domu co noc 
Witajcie 
Mam wreszcie długo oczekiwane materiały z warchlakami w roli głównej i oczywiście nie omieszkam się nimi z Wami podzielić
Ale oprócz małych dziczków na jednym z filmów jest dorosła samica sarny z koźlęciem - to jedno ujęcie sprawiło, że oprócz mega zdziwienia pojawił się banan na twarzy
Dziki - przejście watahy
Sarna i koźlak
Mam wreszcie długo oczekiwane materiały z warchlakami w roli głównej i oczywiście nie omieszkam się nimi z Wami podzielić
Ale oprócz małych dziczków na jednym z filmów jest dorosła samica sarny z koźlęciem - to jedno ujęcie sprawiło, że oprócz mega zdziwienia pojawił się banan na twarzy
Dziki - przejście watahy
Sarna i koźlak
Acci
Bardzo dziękuję za filmiki
Takiego maluszka to chyba jeszcze nie widziałam 
"W posiadaniu mam kilka zapisów, dzięki którym wiem dokładnie o jakich porach dnia i nocy wataha odwiedza owe miejsce."
Oby myśliwi się nie dowiedzieli.
Nigdy nie widziałem tylu prosiaczków! Niech się chowają bez kleszczy i ASF.
Oby myśliwi się nie dowiedzieli.
Nigdy nie widziałem tylu prosiaczków! Niech się chowają bez kleszczy i ASF.
Miejmy nadzieję,że te dzicze maluchy dożyją dorosłości 
Siema, siema 
Z powodów różnych, różnistych a także i później przez forumową awaryję nie wstawiłem ostatniego filmu z fotopułapki a dotyczy on tym razem tylko samych warchlaków. To bardzo krótki odcinek z prosiacznikami w roli głównej. Zależało mi, żeby pokazać Wam ogrom (jeśli tak to mogę ująć
) miotu. Podejrzewam, że dzicze dzieciaczki to wesołe przedszkole należące do co najmniej 2-3 loch. Mimo wszystko zobaczcie ile ich jest 
https://www.youtube.com/watch?v=YcIsd4euldc
Z powodów różnych, różnistych a także i później przez forumową awaryję nie wstawiłem ostatniego filmu z fotopułapki a dotyczy on tym razem tylko samych warchlaków. To bardzo krótki odcinek z prosiacznikami w roli głównej. Zależało mi, żeby pokazać Wam ogrom (jeśli tak to mogę ująć
https://www.youtube.com/watch?v=YcIsd4euldc
Re:
Pomijam już nawet "uczonych" ministrówLamika pisze:Chyba na złość różnym tzw. ministrom tak się mnożąRośnijcie pasiaczki i nie dajcie się