Accipitera luźny temat o dreptaniu...
Moderator: Lamika
Re: Accipitera luźny temat o dreptaniu...
Wreszcie odnalazła się świnia przerobiona przez Kargula i Pawlaka!!!

Wygrałeś Pan internety!Apollo pisze:Wreszcie odnalazła się świnia przerobiona przez Kargula i Pawlaka!!!
Mam nadzieję,że przeżyją,bo już masowy odstrzał się zakończył
Hej hej 
Nowy filmik już gotowy. Tym razem coś w rodzaju kompilacji, zlepek ujęć z różnymi gatunkami zwierząt. Zapraszam
Zwierzęcy miszmasz
Nowy filmik już gotowy. Tym razem coś w rodzaju kompilacji, zlepek ujęć z różnymi gatunkami zwierząt. Zapraszam
Aktorzy na medal jak zawsze ale teraz moją uwagę zwróciła.. słaba jakość filmiku ... hmmm coś chyba poszło nie tak przy konwersji. W porównaniu z poprzednimi filmami tutaj wyraźnie widać spadek jakości. No ale tak już musi zostać.
Mam sporo materiału, zastanawiam się tylko jak go wykorzystać bo chciałbym zrobić jakiś w miarę ciekawy filmik ale to w swoim czasie. Niestety choróbsko mnie doapadło, kamerę mam w domu i póki co nagrywanie zostało wstrzymane :/
Po kuracji wznowię filmowanie.
Mam sporo materiału, zastanawiam się tylko jak go wykorzystać bo chciałbym zrobić jakiś w miarę ciekawy filmik ale to w swoim czasie. Niestety choróbsko mnie doapadło, kamerę mam w domu i póki co nagrywanie zostało wstrzymane :/
Po kuracji wznowię filmowanie.
Podpisuję się pod komentarzem Lamiki oboma rękami 
To teraz nagrywaj "zaoknie", jeśli dalej dokarmiasz przydomowo ptaki.Accipiter pisze:kamerę mam w domu i póki co nagrywanie zostało wstrzymane :/