Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Moderator: Lamika
Re: Rozalin - moje miejsce na ziemi :)
Muszelki są bardzo delikatne,ale do czego mogą służyć?
Muszelki są przepiękne
Mogą służyć na przykład jako talerzyki do konfitur 
7878 pisze:Muszelki są bardzo delikatne,ale do czego mogą służyć?
Alicjo
Jakiś czas temu dostałam zamówienie na 4 kubki z kocimi motywami. Jako "ułatwienie"
uszka miały nawiązywać do kocich ogonów.
Dwa kubki są gotowe i sfotografowane, trzeci sfotografuję jutro a czwarty ulepiony czeka na wypał i szkliwienie.

Na ostatnim zdjęciu miseczka raku wypalona w ramach odstresowania. Stres związany ze sprostaniem powierzonemu zadaniu jest ogromny i odbiera radość lepienia.
Dwa kubki są gotowe i sfotografowane, trzeci sfotografuję jutro a czwarty ulepiony czeka na wypał i szkliwienie.

Na ostatnim zdjęciu miseczka raku wypalona w ramach odstresowania. Stres związany ze sprostaniem powierzonemu zadaniu jest ogromny i odbiera radość lepienia.
Najbardziej odstresowujący jest kotek na pierwszym kubku: Wspina się na kubek i wygina grzbiet w kabłąk/uszko 
Wczoraj mieliśmy akcję sprzątania Rozalina
Była nas spora grupa. Poszłyśmy z Kasią do lasu, zbieramy śmieci ( głównie butelki ) , w pewnym momencie widzę ceramiczny kufelek. Za moment drugi. Przeszłam kawałek i... Jest trzeci. Po jakimś czasie jeszcze dwa

Tym sposobem stałam się posiadaczką pięciu kufelków

Tym sposobem stałam się posiadaczką pięciu kufelków
AlutkaAlicja pisze:Ellensprawdź, czy im coś dolega a jeśli tak, to popraw po swojemu