Coś nie działa ? Spróbuj tu !
Moderator: Lamika
Re: Coś nie działa ? Spróbuj tu !
Nie bardzo rozumiem.Po wpisaniu polecenia pokazuje mi się lista dodatków,rozszerzeń i wtyczek do FireFoxa.Np;Quick Translator - dla mnie mało istotny.Lub takie Google Update czy RealPlayer.
Nic z tego nie mam zainstalowanego.Po prostu FF w najczystszej postaci.Po reinstalacji FF działa idealnie.
Avast mi zwariował
Wyłączył mi mój własny skaner,bo stwierdził w trakcie skanowania zagrożenie wirusowe
A później pokazał mi niebieski ekran i musiałam resetować komputer.Po resecie był error ogólny i zawiadomienie o błędach.A później mi się od razy otworzyły programy,które były otwarte przed resetem
A skaner dalej nie działa 
Emen,co to jest "twój własny skaner" którego wyłączył Avast?
Skrót myślowy
Chodzi o możliwość wykonania skanu przez drukarkę. To jest w programie drukarki i nazywa się Control Center.Mogę wykonać skan ale przez kreatora,co jest pracochłonne
Muszę przerobić cały program instalacji drukarki 
- DługiMarek
Chcesz zeskanować dokument czy tylko zrobić kopię? Bo kombajn to chyba Brother ?
- DługiMarek
Oj tam-wyłącz internet,wyłącz Avasta,zeskanuj i powłączaj wszystko z powrotem....
Tak Marku,to Brother.Ja sobie radzę,tylko nie rozumiem dlaczego Avast wyśledził wirusa w mojej drukarce