Accipitera luźny temat o dreptaniu...
Moderator: Lamika
Re: Spacerkiem przez wioski...
Acci
Bardzo ciekawy temat
Szczerze powiem żemiałam nadzieję i na jakieś stare chałupy... ale jak juz napisałeś nie mozna miec wszystkiego. I tak ciekawe to "bocianie" drzewo

Acci
flog obejrzałam, bardzo ciekawy, ale nie wiem, gdzie szukać zdjęcia bocianów.
Już widzę, zdjęcia się otworzyły, dziękuję 
Witam ponownie z kolejnego "spacerku przez wioski" 
Tym razem pozdrawiam ze Stradomii, gdzie odwiedziliśmy Arboretum Leśne.
Piękny kawał terenu, jest na co popatrzeć jeżeli ktoś lubi np. ogrodowe kompozycje.
Najlepsza wg. mnie pora na zwiedzanie to maj/czerwiec/lipiec kiedy większość roślin właśnie kwitnie.
Tak czy inaczej polecam.
Zrobiłem kilka fotek z "tajemniczego ogrodu" którymi się z Wami podzielę

Białowieskie brzozy

cdn....
Tym razem pozdrawiam ze Stradomii, gdzie odwiedziliśmy Arboretum Leśne.
Piękny kawał terenu, jest na co popatrzeć jeżeli ktoś lubi np. ogrodowe kompozycje.
Najlepsza wg. mnie pora na zwiedzanie to maj/czerwiec/lipiec kiedy większość roślin właśnie kwitnie.
Tak czy inaczej polecam.
Zrobiłem kilka fotek z "tajemniczego ogrodu" którymi się z Wami podzielę

Białowieskie brzozy

cdn....
cd nastąpił 
na terenie było kilka mniejszych oczek wodnych i 2 duże stawy, do tych największych niestety nie doszliśmy z powodu załamania pogody, przez którą musieliśmy zakonczyć zwiedzanie:

Moja luba za nic nie chce się sfotografować
trzeba się bardziej natrudzić niz przy podchodzeniu do niektórych zwierzaków
non stop uciekała mi z kadru

trawy ozdobne

jakieś tam kwiotki
nie wiem jakie ale ładne były..

na terenie było kilka mniejszych oczek wodnych i 2 duże stawy, do tych największych niestety nie doszliśmy z powodu załamania pogody, przez którą musieliśmy zakonczyć zwiedzanie:

Moja luba za nic nie chce się sfotografować
trzeba się bardziej natrudzić niz przy podchodzeniu do niektórych zwierzaków
non stop uciekała mi z kadru

trawy ozdobne

jakieś tam kwiotki
nie wiem jakie ale ładne były..

Acci, starodawne porzekadło mówi, że im dalej w las, tym bardziej pod górę.Accipiter pisze:trzeba się bardziej natrudzić niz przy podchodzeniu do niektórych zwierzaków
- lubonianka
Acci, piękne roślinki, jak dla mnie najbardziej urokliwe są oczka wodne z liliami wodnymi, choć zapewne Tobie podoba się inny "kwiatek"
Miło, że pochwaliłeś się nam swoim przydomowym ogródkiem, ale jak Wasze dzieci zaczną tu biegać... to będzie wesoło

Miło, że pochwaliłeś się nam swoim przydomowym ogródkiem, ale jak Wasze dzieci zaczną tu biegać... to będzie wesoło
Ano ładnych kwiatków było tam sporo, ale jeden rzeczywiście był urokliwylubonianka pisze:Acci, piękne roślinki, jak dla mnie najbardziej urokliwe są oczka wodne z liliami wodnymi, choć zapewne Tobie podoba się inny "kwiatek"![]()
Miło, że pochwaliłeś się nam swoim przydomowym ogródkiem, ale jak Wasze dzieci zaczną tu biegać... to będzie wesoło![]()