Rośliny cebulowe
Moderator: Lamika
Re: Rośliny cebulowe
widzisz Acer nie tylko ja to tak odebrałam a tak na koniec to Acer więcej uśmiechu
nie złość się 
Ale ja się nie złoszczę Mgiełko tylko wyrażam swoje zdanie w danym temacie 
Chwast to roślina której zalety nie zostały jeszcze odkryte
Co nie zmienia faktu, że jak tam gdzieś wypowiedział się 78 dział roślin jest do bani 
Po poście 78 Dział został zmieniony pod jego dyktandoacer pisze:Co nie zmienia faktu, że jak tam gdzieś wypowiedział się 78 dział roślin jest do bani
To jak powinien wyglądać
Birds of a feather flock together.
Acer to może dla przykładu zrób jeden post z roslinka tak jak to widzisz wyglądać. Może 
Zróbmy tak: Żonkil + dyskusja pod nim zostaną przeniesione do "Jaka to roślina". Acer przekopiuje do Roślin cebulowych swoje posty ze starego forum i robimy Vegepedię (czy jak tam ją nazwiemy). Będzie OK ?
Kochane dziewczyny! Wybaczcie, ale nic nie będę kopiował ani zmieniał. Jestem tu tylko gościem 
Acer ale dobrze by było wiedzieć o co chodzi.I wcale nie jesteś gościem tylko członkiem Klubu miłosników przyrody. Uważam że cennym członkiem! Nie dawaj sie prosić tylko działaj 
Acer
Zmieniać będzie moderator, nie Ty. Może też skopiować Twoje posty ze starego forum, ale wtedy wyniknie sprawa autorstwa, więc lepiej, żebyś to był Ty. Jeżeli zaakceptujesz taką wersję, to działamy. I niedobrze, że czujesz się tu jako Gość nie Użytkownik. Masz wielką wiedzę o roślinach i wszyscy byśmy skorzystali, gdybyś się nią z nami dzielił.