24 grudnia - WIGILIA
Moderator: Lamika
Re: 24 grudnia - WIGILIA
Wszystkiego Najlepszego Apteryx 
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDROWIA I JAK NAJWIĘCEJ CHWIL SZCZĘŚLIWYCH

i ZADOWOLENIA Z PRACY

Urodziny Pleszki
Pleszko
Najlepsze życzenia z okazji Twoich Urodzin, wielu radosnych chwil, spełnienia marzeń, niech nowo zaczęty rok życia będzie dla Ciebie udany i szczęśliwy.

Najlepsze życzenia z okazji Twoich Urodzin, wielu radosnych chwil, spełnienia marzeń, niech nowo zaczęty rok życia będzie dla Ciebie udany i szczęśliwy.

Birds of a feather flock together.
Urodziny Apteryxa
Apteryx, życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, hojnych klientów w pracy, szczęścia, radości z dzieciaków.

Birds of a feather flock together.
Życzę Świat spokojnych, zdrowych, spędzanych w ciepłej, rodzinnej atmosferze 

- kisiel1992
WESOŁYCH ŚWIĄT, kochani
Nieważne jaka atmosfera, w co kto wierzy. Ważne, by były spędzone te dni w rodzinnej atmosferze
Nieważne jaka atmosfera, w co kto wierzy. Ważne, by były spędzone te dni w rodzinnej atmosferze
No i wydało się...tzn. "wydał" 
Dziękuję wszystkim za życzenia.
Dziękuję wszystkim za życzenia.
Apteryx - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 
I dziękuję za życzenia! Zupełnie zapomniałam o tym dniu... To będzie mój ostatni rok z "2." z przodu...
Potem będzie już z górki 
Ech, parę rzeczy obmyśliłam na ten rok, uruchomiłam pozytywne myślenie i mam nadzieję, że choć jedna z tych rzeczy się spełni.
I dziękuję za życzenia! Zupełnie zapomniałam o tym dniu... To będzie mój ostatni rok z "2." z przodu...
Ech, parę rzeczy obmyśliłam na ten rok, uruchomiłam pozytywne myślenie i mam nadzieję, że choć jedna z tych rzeczy się spełni.