Przyroda
Moderator: Lamika
Re: Przyroda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 października 2013, 09:09 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Jolu
Gratuluję obserwacji
Remiz jest pięknym ptakiem i ma piękne zdjęcia zrobione przez Ciebie 
Pierwsza obserwacja krętogłowa w tym roku i cicha nadzieja, że wreszcie znajdzie się ktoś kto zagości w dużej budce (2 szpacze pary wzgardziły nią
) na mojej działce.
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 października 2013, 09:34 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ronin
Na południu jednak dużo wcześniej rozkwitają kwiaty
A Ty robisz im piękne zdjęcia 
emen5 pisze:Na południu jednak dużo wcześniej rozkwitają kwiaty
Na południu jest susza to wszystko stara się zakwitnąć jak najszybciej i wydać owoce/nasiona. Kwiatki zakwitają i zaraz ich nie ma. Dzisiaj się spostrzegłem, że nie zauważyłem kiedy działkowe jabłonie przekwitły
emen5 pisze:A Ty robisz im piękne zdjęcia
Przesadzasz i to grubo...
Kwiatki rzeczywiście można przesadzać,ale w opinii o ich zdjęciach to już nie.Naprawdę piękne zdjęcia.
Mały kos uratowany przez znajomych. Jego rodzeństwo padło ofiarą sroki.
Do kompletu linki do dwóch filmików z maluchem (przepraszam za jakość, ale to filmiki z komórki
)
Do kompletu linki do dwóch filmików z maluchem (przepraszam za jakość, ale to filmiki z komórki
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 października 2013, 09:35 przez 75ronin, łącznie zmieniany 1 raz.
- DługiMarek
Alicja-ten kwiat to orlik-baaardzo ciężki do wytępienia.... http://pl.wikipedia.org/wiki/Orlik_pospolity
Zastanawia mnie, co wróbelkowa niesie, by nakarmić młode

Zdjęcie robione przed chwilą, tak na szybko...

Zdjęcie robione przed chwilą, tak na szybko...
Arkę zbudowali amatorzy, Titanica fachowcy.