Przyroda
Moderator: Lamika
Re: Przyroda
Pleszko, mimo, że to to czarne ale i tak masz bystre oko
gratuluję
Ronin, jak zwykle Twoje fotki są rewelacyjne , przynajmniej mogę z bliska oglądnąć takie cuda
Ronin, jak zwykle Twoje fotki są rewelacyjne , przynajmniej mogę z bliska oglądnąć takie cuda
- DługiMarek
Jak Wy robicie takie czyste i ostre zdjęcia? Ten mój Pentax zaczyna mnie wpieniać-jezscze trochę a ciepnę nim do jeziora.
Śliczna jest ta pliszka siwa stąpająca z gracją po śniegu - biedulka 
Ronin
Jak zwykle piekne zdjęcia
Mam wrażenie że moge pogłaskać te śliczne piórka 
Pleszko
Gratulacje!!! Ja tylko raz widziałam czarne cudo kilka lat temu jak byłam na grzybach-on sie zagapiłał i ja sie zagapiłam dlatego on był zdziwiona a ja stalam osłupiała 
Pleszko
Dziękuję! Akurat dzięcioła czarnego obserwuję co jakiś czas, więc w sumie nie jest to dla mnie nowość ale to, że udało mi się go tak dobrze sfotografować, to jest spory sukces.
Wiem, że zdjęcie nie jest idealne ale widać na nim co to za gatunek i w sumie mi to wystarczy. Na fotkę lepszej jakości nie mam po prostu odpowiedniego sprzętu.
A tego osobnika od początku marca częściej widuję i słyszę w tej części lasu.
Wiem, że zdjęcie nie jest idealne ale widać na nim co to za gatunek i w sumie mi to wystarczy. Na fotkę lepszej jakości nie mam po prostu odpowiedniego sprzętu.
A tego osobnika od początku marca częściej widuję i słyszę w tej części lasu.
Z dzisiaj rano, halo które ledwo tu widać + jedno ze słońc pobocznych, bo drugie się w kadrze nie zmieściło.
Niestety robione komórką, także na kolana nie powala

.

Niestety robione komórką, także na kolana nie powala

.