Taki egzot robi wrażenie I w dodatku jakie nietypowe miejsce! Oby wytrzymała jak najdłużej. No i historyczna wycieczka również zacna,w Strzelnie nigdy nie byłem.
Lubonianko Gratulacje czajki Apollo jest bystrzejszy i wierzę na słowo,że Twoje odbicie tam jest Czarowne jest to połączenie cegły i kamienia w budowli
przez lubonianka » czwartek, 23 listopada 2017, 08:46
Dziękuję Co do czajki- chyba faktycznie długo tam nie wytrzyma (będzie teraz kilka słonecznych dni, więc może mina jej się poprawi), co do zabytków- polecam, baardzo zadbane, co chwilę trwają prace remontowe, konserwatorskie, a przewodnik wart wynajęcia, co do moich cnót... zdecydowanie więcej przywar
No i jestem nad morzem, a gdzie można wybyć, jeśli nie na Hel Dziś w porcie w Jastarni para szlacharów, podpłynęła blisko, gdy je brałam z lewej strony, one popłynęły na prawo. Wykonałam małe manewry i mam... w końcu popatrzyłam sobie w ich czerwone oczka Samiec zdecydowanie lepiej wyczesany, więc jakoś załapał się na lepsze zdjęcie.
Ostatnio edytowano piątek, 29 grudnia 2017, 20:51 przez lubonianka, łącznie edytowano 1 raz