Na spacerku wszystkie wyglądają ślicznie ale jak leżą obok siebie, to trudno stwierdzić, gdzie się jeden kończy a zaczyna drugi Widać, że Thore i Muppet już się polubiły i będą trzymały sztamę
Kubek Materiał jest przewiewny i lekki , Jola może potwierdzić Nic im nie będzie, tym bardziej że Nie cały czas noszą snoody.... Tylko do jedzenia i podczas biegania.
Ellen Kapitalnie wyglądają afgany w snoodach Potwierdzam,są przewiewne i jak widać dekoracyjne Rozbrykana gromadka gwarantuje trochę spokoju jak się wybiega
Jolu , cały dzień spędziły na zewnątrz a ja mogłam spokojnie sprzątnąć, zrobić pranie i wypić imieninową kawkę Thore cały czas pilnuje się Muppeta i to mnie cieszy A Muppet ma wreszcie kumpla do biegania równego sobie
Kawusia napisał(a):Zulka ziewa ... i mnie się gębusia otwiera
Kawusiu W ciągu dnia z pozycji leżącej chciałam oglądać tv ,ale towarzystwo mnie otuliło swoim futrem,zrobiło mi się tak błogo i ciepło ... I zasnęłam Dobrze,że rano było jako tako. Psy poszły na spacer, wróciły suche i posiedziały trochę na zewnątrz.... Ale biegania dziś nie było