Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Re: Czy musi być tytuł

Postprzez Jola » poniedziałek, 16 lutego 2015, 21:08

Lamiko :D powód do urzędniczych przepychanek zawsze sie znajdzie,szkoda że końca tych głupich zagrywek nie widać :evil: A ja mam rade dotyczącą Kubunia-kup drugą pufę-jedna napewno bedzie wolna ;) :lol:
Obrazek
Jola

Postprzez emen5 » poniedziałek, 16 lutego 2015, 22:43

Lamiko,przeczytałam w "Stołecznej",że urzędnicy,którzy chcieli się kontaktować ze Stołecznym Ratuszem,za karę siedzieli w pokoju karnym i zaklejali koperty :shock: Wreszcie się zbuntowali i poszli sobie ;) Czy nie zostaną zwolnieni :?: Coś mi to wygląda na przedszkole :o

A co do Kubunia,to Jola ma rację: kup drugi puf :lol:
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez Fili » czwartek, 19 lutego 2015, 15:37

Kup drugi puf Lamiko, jak radzą koleżanki. Ale myślę, że Kubunio chce leżeć przy Twojej chorej nodze i przekazać jej trochę dobrej energii.
Fili

Postprzez Ellen » piątek, 20 lutego 2015, 23:52

Pewnie część z Was pamięta Grega ( Perigord ) .... W grudniu Greg przeszedł operację. Niestety nadal nie chodzi,przebywa w szpitalu rehabilitacyjnym :(
Bardzo Was proszę abyście trzymali kciuki za Grzesia,za jego powrót do zdrowia . :idea:
Ellen
Administrator

Postprzez Jola » sobota, 21 lutego 2015, 00:00

Ellen :D Zawsze na Naszym forumku było dużo dobrej energii. Wierzę że i tym razem przekażemy ją Grzesiowi :D Trzymam kciuki mocno :!:
Obrazek
Jola

Postprzez Alicja » sobota, 21 lutego 2015, 00:53

Ja też trzymam :!:
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Postprzez Lamika » sobota, 21 lutego 2015, 10:50

Pamiętam Grega, oczywiście. I ślę w jego kierunku dużo dobrych myśli, aby stopniowo mu się poprawiało. :)
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Postprzez emen5 » sobota, 21 lutego 2015, 21:09

Dołączam swoje dobre myśli i życzenia poprawy zdrowia :D
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez Fili » poniedziałek, 23 lutego 2015, 14:56

Pozdrawiam Grega i życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia.
Fili

Postprzez Lamika » poniedziałek, 2 marca 2015, 10:18

Kiedy skończy się bezczelna mania nabijania kabzy operatorom telekomunikacyjnym :?: :evil: Usiłuję się dodzwonić do informacji podatkowej - a wygląda to tak, że najpierw jest, nie wiadomo po co, nagranie: "Nie odkładaj słuchawki" - jakbym wystukiwała numer tylko po to, zeby się natychmiast rozłączyć. Potem jest dłuższa przerwa, potem następne nagranie: "W trosce o wysoką jakość usług, bla bla bla, koszt połączenia bla bla bla"- przez minutę lub dłużej, po czym teoretycznie ma nastąpić połączenie, ale nic z tych rzeczy: Włącza się następne nagranie: "Wszyscy konsultanci są zajęci - proszę zadzwonić później" wyjątkowo aroganckim głosem. Żadnego tam: Proszę czekać, przepraszamy za zwłokę czy temu podobne. Nie, od razu "Zadzwoń później" czyli pocałuj nas w nos, odczep się, spadaj na drzewo ze swoimi pytaniami :evil: :mrgreen:
Ja nawet rozumiem, że konsultanci mogą być zajęci, ale dlaczego agenda państwowa nie szanuje mojego czasu i pieniędzy :?: Dlaczego mam przez kilka minut wysłuchiwać tych nagranych bzdur, tylko po to, żeby na końcu usłyszeć - zajęte :?: :evil:
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ponarzekaj - będzie lżej