Przejrzałam teraz pierwsze zdjęcia Faceta, jeszcze ze wsi. Porównując z obecnymi - to dwa różne psy. Tam, poza tym, że był o wiele szczuplejszy, ma też bardzo niepewną siebie minę na większości zdjęć. Teraz to pies, którego jedyną troską jest wywęszyć, dla zabawy, coś w trawie Bardzo mnie cieszą takie zwierzęce metamorfozy
Lamiko,ja też zwróciłam na to uwagę Tamten Facet,ze wsi był bardzo smutny i zatroskany; wiedział,że ludzie przyjadą i pojadą a on zostanie i znów będzie czekał.... Teraz jest zadowolony i pewny siebie
Lamiko Emen Może i wzrok sie uspokoił,ale jest to pies,który sam sobie wybrał pana-Jerzyka.Ze mną od czasu do czasu próbuje swoich sił-ale ja sie nie dam Coraz częściej i dłużej Facet chodzi po wybiegu bez smyczy i bardzo mu sie to podoba
Lamiko 78 Jest tylko jeden problem-rozumiem że lubi biegać luzem,reaguje na gwizd ale po prostu jest głuchy więc jak za daleko odchodzi mozna sobie gwizdać do upadłego Wymyslilismy gwizdek i dlatego biega luzem
Dzisiaj było tak gorąco że ciągle Facet szukał cienia i odpoczywał No i dzisiaj pokazał swój charakterek: w pewnym momecie popatrzył przepraszająco i pognał przed siebie Nie pomógł gwizdek i krzyki,trzeba było pobiec.Dobrze że sił mu brakowało bo była to końcówka spacerku,ale i tak bieg w takiej temperaturze to żadna przyjemność