Czy musi być tytuł

Moderator: Lamika

Re: Czy musi być tytuł

Postprzez ludi2 » piątek, 19 kwietnia 2013, 15:05

...boje sie przyszlego tescia wiec wzywam policje... :geek:
bala bym sie byc panna mloda ..
Marku wcale sie nie dziwie, ze w niego wjechales :lol: pewnie bal sie ciebie wyprzedzic :mrgreen:
ludi2

Postprzez Jola » piątek, 19 kwietnia 2013, 17:54

Marku :-D Nie łam się! Wazne że jesteś cały a panicz-gapa jeszcze dostanie po łapkach :evil: Zobacz-wiosna!!! ;)
Obrazek
Jola

Postprzez DługiMarek » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 16:57

Jak się pie....przy :mrgreen: to od razu kilka rzeczy :evil:
Jakby nie dosyć kłopotów z autkiem-dzisiaj poszedłem do kilku sklepów budowlanych aby zorientować się czy mają wszystko czego potrzebuję do remontu pokoju córki....i co załatwiłem :?: -psinco :!: .Albo nie mają albo w takiej cenie że wbija-to jeszcze nic :!: -od wczoraj cieknie mi akwarium :!: :!: :!:
Poszedłem na strych-leżało tam moje stare,ramowe akwarium-myślę-wymienię dno (było pęknięte) i będzie git.Żeby dostać się do dna trzeba było wyciąć wszystkie boczne szyby.
Efekt :?: -rozwalona łapka i WSZYSTKIE szyby w kawałkach :evil: :evil: :evil:
Normalnie-!@#$%^&*( :evil:
W necie akwaria jakieś takie kiszki-długie i wąskie-do ....bani.
I jak tu nie wierzyć że jak się pierniczy to kilka rzeczy naraz.
Uffffffffff-ulżyło mi(na chwilę) :mrgreen:
DługiMarek

Postprzez Alicja » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 17:57

Marku bardzo Ci współczuję :( Mam nadzieję, że to już koniec złej serii i że Twoja łapka szybko się zagoi.
P o z d r a w i a m
Obrazek
Alicja

Postprzez Lamika » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 18:05

Marku, faktycznie siła złego na jednego :( Współczuję, zwłaszcza tej pokaleczonej ręki :!: A co z rybkami ?
Birds of a feather flock together.
Lamika
Administrator

Postprzez DługiMarek » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 18:21

Rybki-spoko :D -to nie leje się ale delikatnie cieknie,lecz nie ma na co czekać,może się....(wolę nie wywoływać wilka z lasu) :mrgreen:
DługiMarek

Postprzez emen5 » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 19:07

Marku,współczuję :( Ale na pocieszenie pomyśl Sobie,że jak jest źle,to może być tylko lepiej :)
Pozdrawiam
Obrazek
emen5

Postprzez Jola » wtorek, 23 kwietnia 2013, 14:57

Marku :-D Jak się wali to wszędzie :( Pocieszające jest to że to koniec serii i wychodzisz na prostą :D A przy okazji przypomniało mi sie jak sie rozszczelniło akwarium mojego syna 400 litrów-oczywiście stało sie to jak nikogo nie było w domu. Przychodzimy wieczorkiem a tu coś z sufitu kapie-panika rura pękła! :shock: Poszukiwania i odkrycie-zostało tylko z 5 cm wody i szybka akcja ratowania rybek :P A potem suszenie domu i malowanko-sama radość :mrgreen:
Obrazek
Jola

Postprzez Kawusia » piątek, 10 maja 2013, 20:02

Dostaliśmy ze Sp-ni Mieszkaniowej druk "Oświadczenia w sprawie segregacji odpadów komunalnych" ... i krew mnie zalewa. Nie chodzi o wypełnienie tego druku tylko całej sprawy "suche i mokre". Najwięcej wkurza mnie fragment Przepisów z Ustawy śmieciowej - ten: : „ Gdy nie wiesz, co zrobić z danym odpadem – WRZUĆ do SUCHYCH! "
Skoro zadeklaruję , że będę segregowała śmieci i zapłacę stawkę o,56 zł. za m2 pow. mieszkania a zdarzy się sytuacja jak w cytacie.... to za przeproszeniem to jest jeden z absurdów jakich wiele w tej całej Ustawie. Może jednak ja jestem jakaś głupia i nic nie rozumiem :roll: Poza tym mam wątpliwości co do ciągu dalszego odebranych posegregowanych przez mieszkańców śmieci. Pewnie wszystko wywalą na jedno miejsce i tyle a wyciągnięty następny "grosz" od ludzi sprzeniewierzą.
Jestem oczywiście za segregacją odpadków ale uważam, że tak jak jest teraz czyli - trzy kolorowe pojemniki to zupełnie wystarczająca segregacja.
Swoją złość wyładowałam w e-mailu do Urzędu Miasta .... i to by było na tyle.
Co o tym Wy sądzicie?
Kocham moje miasto
Obrazek
Kawusia

Postprzez Jola » piątek, 10 maja 2013, 20:15

Kawusiu :-D Co do dalszych losów segregowanych śmieci mam takie obawy jak Ty :roll: Tym bardziej że w Warszawie tymi sprawami zajmowała się Spółdzielnia Inwalidów,którą wyrzucili z ich obiektów. Niby są jakieś nowoczesne urządzenia ale szkoda mi tych ludzi,którzy naprawde z poświęceniem wykonywali pracę i ją mieli a teraz co?. Równiez ceny są jeszcze nie uzgodnione i powiem szczerze-na świecie mozna na surowcach wtórnych zarobić a u nas sie tylko traci :? Oczywiście że od dawna segreguje śmieci ,w końcu jest to w naszym interesie i bez względu na ceny dalej będę to robiła.Kawusiu chociaż My będziemy miały czyste sumienie :-D
Obrazek
Jola

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ponarzekaj - będzie lżej