Strona 2 z 2

PostNapisane: niedziela, 8 lutego 2015, 00:32
przez Lamika
Jolu, to dobrze wiedzieć na przyszłość, że nie trzeba tłuszczu. Ja nie byłam pewna czy to nie przeoczenie :roll:

Re: Jabłecznik, łatwa robota ;)

PostNapisane: niedziela, 8 lutego 2015, 15:48
przez Mirtusz
Lamiko :D Ciasto naprawdę wygląda rewelacyjnie i pewnie również tak smakuje :D Niestety, dla mnie nie wystarczyło, bo pewna osóbka na diecie zjadła dwa kawałki ;) :lol: Oczywiście przez pomyłkę :mrgreen:

Re: Jabłecznik, łatwa robota ;)

PostNapisane: niedziela, 8 lutego 2015, 16:09
przez emen5
Lamiko,to jest rodzaj ciasta biszkoptowego.Dlatego nie wymaga tłuszczu.Ponieważ jest lekkie,nie potrzeba mu dużo proszku do pieczenia i wygląda tak jak u Kubka.Ty dodałaś tłuszcz i przez to ciasto zrobiło się cięższe i bardzo dobrze,że dałaś trochę więcej proszku ;) Ciasto wygląda trochę inaczej,bo jest cięższe.Ale nie wpływa to na smak :D