Strona 1 z 1

Galareta z ogonów wieprzowych

PostNapisane: poniedziałek, 3 grudnia 2012, 19:13
przez Maciek
Jedna z moich ulubionych przekąsek ;)
Potrzebujemy sześć ogonów :mrgreen:, włoszczyznę, przyprawy, trzy łyżeczki żelatyny, dwa litry wody. Gotujemy do miękkości, obieramy z kości, kroimy, mieszamy z wywarem i żelatyną, przelewamy do salaterki, studzimy, przenosimy do lodówki :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Pycha :P

Re: Galareta z ogonów wieprzowych

PostNapisane: wtorek, 4 grudnia 2012, 07:25
przez Maciek
Zapomniałem o najważniejszym. Bez tego urządzenia, nie zabieramy się do roboty ;)

Obrazek

Ogony dokładnie golimy :P :!:

Re: Galareta z ogonów wieprzowych

PostNapisane: wtorek, 4 grudnia 2012, 21:13
przez emen5
Kubek :lol: :lol: :lol: