Galareta z ogonów wieprzowych

Moderator: Lamika

Galareta z ogonów wieprzowych

Postprzez Maciek » poniedziałek, 3 grudnia 2012, 19:13

Jedna z moich ulubionych przekąsek ;)
Potrzebujemy sześć ogonów :mrgreen:, włoszczyznę, przyprawy, trzy łyżeczki żelatyny, dwa litry wody. Gotujemy do miękkości, obieramy z kości, kroimy, mieszamy z wywarem i żelatyną, przelewamy do salaterki, studzimy, przenosimy do lodówki :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Pycha :P
Avatar użytkownika
Maciek
 
Posty: 2929
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 06:54
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Galareta z ogonów wieprzowych

Postprzez Maciek » wtorek, 4 grudnia 2012, 07:25

Zapomniałem o najważniejszym. Bez tego urządzenia, nie zabieramy się do roboty ;)

Obrazek

Ogony dokładnie golimy :P :!:
Avatar użytkownika
Maciek
 
Posty: 2929
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 06:54
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Galareta z ogonów wieprzowych

Postprzez emen5 » wtorek, 4 grudnia 2012, 21:13

Kubek :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
Obrazek
Avatar użytkownika
emen5
 
Posty: 15940
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 07:42


Powrót do Tu się najesz

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość