przez Kawusia » poniedziałek, 30 czerwca 2014, 16:52
Wczoraj uczestniczyłam z córką i zięciem w spacerze po Gdańsku. Byłam bez komórki i bez cyfrówki. Gdybyście jednak chcieli się dowiedzieć co nieco o Gdańsku w pewnym okresie to zapraszam...
przez Lamika » poniedziałek, 30 czerwca 2014, 17:41
Kawusiu, przeszłam spacerkiem po Gdańsku śladem miasta krzyżackiego. Trzeba jednak o wiele lepiej znać Gdańsk, żeby wiedzieć o jakim terenie mówił przewodnik. Fajnie, że tak duzo osób uczestniczy w tych spacerach. Czy na filmiku to Ty w bluzce w paseczki
przez garrulus » poniedziałek, 30 czerwca 2014, 18:03
Kawusiu dziękuję za zaproszenie Z ochotą przyłączyłam się do spaceru i wysłuchałam ciekawych informacji o Krzyżakach i skutkach ich panowania w Gdańsku. Trochę znam Gdańsk, więc mogłam sobie uzmysłowić, o jakich miejscach mówi przewodnik.
przez Kawusia » poniedziałek, 30 czerwca 2014, 18:14
Lamiko masz rację , że trudno wyobrazić sobie miejsca, o których opowiadał prowadzący. Ja... mieszkanka Gdańska , wstyd przyznać, słabo znam historię mojego miast a co dopiero tylko odwiedzający. Jeżeli myślisz o paskach ok. 8:01 czasu filmiku to i owszem ale ciiiii
przez Mirtusz » poniedziałek, 30 czerwca 2014, 18:46
Kawusiu, może kiedyś zechcesz skorzystać... W Gdańsku są popularne Audioguide, zastępują tradycyjne przewodniki. To bardzo fajna forma zwiedzania, przecież nie każdy może lub lubi tak cwałować