Coś nie działa ? Spróbuj tu !

Moderator: Lamika

Re: Coś nie działa ? Spróbuj tu !

Postprzez 78 » wtorek, 6 czerwca 2017, 16:43

Niedługo :lol: - znów nie działa.
Avatar użytkownika
78
 
Posty: 6646
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 19:59

Postprzez joujoujou » środa, 7 czerwca 2017, 16:28

Zaorać + zapomnieć. :D
joujoujou
 
Posty: 115
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 14:32

Re: Coś nie działa ? Spróbuj tu !

Postprzez emen5 » sobota, 18 listopada 2017, 22:00

Czy ktoś mi pomoże wyjaśnić dlaczego nie otwiera się ta stronka: http://puzzlefactory.pl/pl/kategorie/krajobrazy :?: Wszystko ustawione zgodnie z instrukcją FF, Avast nie blokuje a strona się nie otwiera :(
Pozdrawiam
Obrazek
Avatar użytkownika
emen5
 
Posty: 10844
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 08:42

Re: Coś nie działa ? Spróbuj tu !

Postprzez Jola » sobota, 18 listopada 2017, 22:54

Emen :D Mi się też nie otwiera :o
Obrazek
Avatar użytkownika
Jola
 
Posty: 15374
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 01:23

Postprzez joujoujou » wtorek, 21 listopada 2017, 10:06

U mnie działa.
joujoujou
 
Posty: 115
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 14:32

Postprzez Lamika » niedziela, 3 czerwca 2018, 12:24

Obrazek
Birds of a feather flock together.
Avatar użytkownika
Lamika
Administrator
 
Posty: 17417
Dołączył(a): sobota, 14 lipca 2012, 22:28
Lokalizacja: Warszawa

Re: Coś nie działa ? Spróbuj tu !

Postprzez Lamika » niedziela, 3 czerwca 2018, 19:42

Taki jest rezultat umieszczania zdjęć na fotosiku :x
Obrazek
Birds of a feather flock together.
Avatar użytkownika
Lamika
Administrator
 
Posty: 17417
Dołączył(a): sobota, 14 lipca 2012, 22:28
Lokalizacja: Warszawa

Re: Coś nie działa ? Spróbuj tu !

Postprzez emen5 » czwartek, 14 marca 2019, 22:52

Wojuję ze zdjęciami.Wczoraj zdjęcie mi się zapisało normalnie,duże.Zmniejszyłam na wymiar 600x840,ale na forum wstawiło się 1024x728 i nie mogłam długo tego zmienić. Dzisiejsze zdjęcia zapisały się na pulpicie w rozmiarze miniatur i nic nie mogę z tym zrobić. A na forum jest wielkie i też nic nie moge z tym zrobić. Moze ktos wie o co tu chodzi :?: Otwieram w Irfanie a przesyłam w Fotosiku :(
Obrazek
Pozdrawiam
Obrazek
Avatar użytkownika
emen5
 
Posty: 10844
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 08:42

Re: Coś nie działa ? Spróbuj tu !

Postprzez Apollo » piątek, 15 marca 2019, 23:08

emen5 napisał(a):na forum wstawiło się 1024x728 i nie mogłam długo tego zmienić.

Czasem jest tak, że kolejne wejścia na stronę nie powodują jej ponownego załadowania z internetu, tylko z pamięci podręcznej (tzn. cache). Z tych względów nie widzisz aktualnej wersji strony, lecz wersję wcześniejszą, która się zapisała na dysku twardym Twojego komputera (jako pliki tymczasowe). Wyczyszczenie cache w takich sytuacjach może pomóc.
Avatar użytkownika
Apollo
Administrator
 
Posty: 3621
Dołączył(a): wtorek, 6 maja 2014, 00:20
Lokalizacja: Tawerna na Olimpie

Postprzez joujoujou » sobota, 16 marca 2019, 09:04

Żeby przeładować stronę z pominięciem cache, wystarczy kliknąć "odśwież" z przytrzymaniem shifta, albo wcisnąć kombinację ctrl oraz F5. :)
joujoujou
 
Posty: 115
Dołączył(a): wtorek, 24 lipca 2012, 14:32

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Urządzamy się

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron