Lamiko To taki wyjątkowo owłosiony facet Kubek Ja nie mam takich owłosionych nóg i ogona Jolu Będziemy czekać Przed nami jest jeszcze klasa szczeniąt i jeden maluch do oceny Charty są oceniane w ringu 10
Wyglądający tęsknie przez okno owłosiony przystojniak w szlafroczku, to niezwykle romantyczne zdjęcie na innym, z puchatymi łapkami, widać też Kacperka poproszę o głaskanko i dużo pieszczot dla obu futrzaczków Trzymam kciuki za sobotni występ szkoda, że nie będę mogła tam być razem z Wami
Ostatnio edytowano czwartek, 10 lipca 2014, 20:35 przez Alicja, łącznie edytowano 1 raz
Skoro świt, jak mnie tylko obudzą moje jerzyki, zaczynam trzymać kciuki i nie puszczam do momentu, aż dowiem się, jak się czują medalista i jego Pani ostatnie zdjęcie jest tak śliczne, że zrobiłam sobie zrzut i schowałam do folderu z najpiękniejszymi fotkami
Dzień zaczął się pechowo. Kiedy rano wstałam (o 5:00) okazało się,że nie ma prądu i na dodatek leje Szykowanie siebie i Muppeta, oporządzenie reszty gromady po ciemku to nie był szczyt marzeń . Na wystawie byliśmy wcześniej i całe szczęście. Tuż przed samą wystawą Muppet zwymiotował . Był w klatce , w kombinezonie i snoodzie . Kombinezon nieprzemakalny a po rozebraniu Muppeta okazało się, że suche ma tylko boki i górę tylnych łap. Byłam załamana. Dobrze,że w samochodzie był nawiew i można było Muppeta wysuszyć Ostatni szlif był robiony w ostatniej chwili
Z wystawy wróciliśmy z pucharem I zmęczeni jak diabli