Moderator: Lamika
14:37 admin : Iskierka jest teraz w Anwilu z samcem. Nie wiem tylko z którym
14:44 admin : w Anwilu najprawdopodobniej sedzi Piorun, musimy poczekać na rozwój wydarzeń, teraz niec nie poradzimy
Ciuciek napisał(a):Mirtusz, sokoły wysiadują od ostatniego jaja dopierozarodek w takim jajku zacznie się rozwijać dopiero jak będzie dobrze ogrzany, jakby go jednak wysiadywały to coś by z niego było.. Iskierka ostatnio nie wysiadywała, tylko przy nim czuwała.
Mirtusz napisał(a):Ciuciek napisał(a):Mirtusz, sokoły wysiadują od ostatniego jaja dopierozarodek w takim jajku zacznie się rozwijać dopiero jak będzie dobrze ogrzany, jakby go jednak wysiadywały to coś by z niego było.. Iskierka ostatnio nie wysiadywała, tylko przy nim czuwała.
Ciuciek. Wiem, że twarde wysiadywanie rozpocznie się dopiero po złożeniu ostatniego jaja. Mimo to uważam, że to jajo zostało samo na zbyt długo i nic z niego nie będzie. Po prostu jest mi żal nienarodzonego.
Ciuciek napisał(a): Mi się wydaje, że jeśli jest na ANWILU i tam jest samiec (może Piorun) to tam złoży następne. Swoją drogą, Admin mówił też, że co roku o bok Pioruna i Iskierki kręcił się trzeci sokółSporo tych sokołów po Włocławku lata
Ciuciek napisał(a):Wróciła Iskierka, z 4h jej nie było..
wygląda na najedzoną
Powrót do Ptaki on-line [2013]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości